Syarikat kami mempunyai pengalaman lebih 34 tahun dalam pengurusan penghantaran kenderaan antara Semenanjung Malaysia (Port Klang) dan East Malaysia termasuklah perlabuhan utama seperti Port Kuching dan Port Kota Kinabalu. Pihak kami juga menawarkan perkhidmatan ke destinasi lain menggunakan car carier/ treller ke Sibu, Bintulu, Miri, Labuan, Sandakan, Tawau, & Lahad Datu. Kami juga bersedia menguruskan destinasi sebaliknya iaitu dari East Malaysia ke Port Klang. Pelbagai jenis-jenis kenderaan seperti motorsikal, motokar , MPV, 4WD, SUV, kereta perdagangan ringan dan berat seperti jengkaut dan lain-lain boleh dihantar dengan kami.

Kami janjikan harga yang paling murah dalam pasaran untuk menjimatkan perbelanjaan anda. Selain itu, jangka masa yang singkat dan penghantaran yang selamat untuk anda. Dokumentasi kastam (kami uruskan) sehingga kenderaan tiba di destinasi pilihan pelanggan. Tambahan lagi, kami menyediakan harga secara ‘lump-sum’, tiada ‘hidden charges’. Harga yang istimewa ditawarkan kepada pelanggan-pelangan agar memastikan perkhidmatan ini disenangi. Kami yakin 100% pelanggan kami akan sentiasa berpuas hati dan bersedia menempah untuk kali kedua dan seterusnya dengan khidmat yang kami tawarkan.

Kaedah penghantaran kami adalah kaedah RORO yang merupakan kaedah paling selamat dan paling cepat dalam urusan penghantaran kenderaan antara Semenanjung Malaysia dengan Sabah dan Sarawak. Rekabentuk kapal yang direka khas untuk memuatkan kira-kira 2000 unit kenderaan dengan saiz simpanan kenderaan yang besar adalah pilihan terbaik. Kaedah ini terlindung dari udara air masin kerana kenderaan di simpan di dalam perut kapal dan ditutup sepenuhnya. Setiap kenderaan yang diserah kepada kami akan direkod keadaannya untuk memastikan keadaan kenderaan terima di destinasi terpelihara dan selamat.

Kapal-kapal Roll-on / Roll-off (RORO atau ro-ro) adalah kapal yang direka untuk membawa kargo beroda seperti kereta, trak, trak separuh treler, treler atau kereta api yang digerak dan dihentikan guna roda sendiri. Ini adalah berbeza dengan lo-lo (lift-on / lift-off) kapal yang menggunakan kren untuk memuatkan dan menyusun kargo. Kapal RORO mempunyai landasan terbina di dalam yang membolehkan kargo itu disusun dengan cekap di pelabuhan.

SELAMAT DATANG!

Syarikat Hantar Kereta No 1 Di Malaysia

Penghantaran Kenderaan Harga Murah Dan PantasPAGE

 

 

 

 

 

HOTLINE : 016 594 5949

KLIK SINI UNTUK WHATSAPP