• October 13, 2018

    MOHD. AZIZOL BIN JIRAN

    NAMA PELANGGAN : MOHD. AZIZOL BIN JIRAN

    KENDERAAN : HONDA STREAM

    DESTINASI : PORT KLANG KE PORT KOTA KINABALU

    “As salam tuan alhamdulillah kereta sudah sampai di port kota kinabalu…. terima kasih servis yg terbaik dari tuan…. terima kasih banyak-banyak daripada saya kepada pihak tuan…. ”

  • October 13, 2018

    MEOR NOR IKHMAN BIN NOR JOHARI

    NAMA PELANGGAN : MEOR NOR IKHMAN BIN NOR JOHARI

    KENDERAAN : PEUGEOT 308

    DESTINASI : MIRI – IPOH

    “Kereta saya dah selamat sampai di ipoh. Terima kasih banyak-banyak atas servis company tuan”

  • August 28, 2018

    HAFIZAH BINTI MOHAMED RAMLI

    NAMA PELANGGAN: HAFIZAH BINTI MOHAMED RAMLI

    KENDERAAN: PERODUA MYVI

    DESTINASI: PORT KOTA KINABALU KE PORT KLANG

    “Kereta saya tiba di West Port Klang.. dalam keadaan baik.. barang-barang juga selamat & tiada barang hilang. Minyak kereta tak luak. Servis begitu cepat, seminggu saja dari Kota Kinabalu ke Port Klang.
    Semua pertanyaan/call servis dijawab & dilayan segera. Terima kasih Rizstwo Trading & Service ”

  • August 9, 2018

    NUR SHAFIKA ILMIAH BINTI HAMKA

    NAMA PELANGGAN: NUR SHAFIKA ILMIAH BINTI HAMKA

    KENDERAAN: PERODUA MYVI

    DESTINASI: PORT KUCHING KE PORT KLANG

    “Assalamualaikum cik.Alhamdulillah kereta saya dah ambil.Semua barang ada dalam kereta.Tak sangka pula kereta sampai awal dari tarikh yang sepatutnya.Saya puas hati.Terima kasih cik. ”

  • August 2, 2018

    NOORFADHILAH BINTI ABD KADIR

    NAMA PELANGGAN: NOORFADHILAH BINTI ABD KADIR

    KENDERAAN: PERODUA MYVI

    DESTINASI: PORT KUCHING KE PORT KLANG

    “Terima kasih tuan..perkhidmatan yang terbaik..cekap dan cepat sampai tak sampai seminggu pun..
    Kereta takde apa-apa kerosakan,barang pun selamat..Macam tu saya hantar kereta,macam tu juga saya dapat balik kereta saya. ”

  • August 2, 2018

    BURHAN BIN LAHAMA

    NAMA PELANGGAN: BURHAN BIN LAHAMA

    KENDERAAN: PERODUA ALZA

    DESTINASI: AMPANG KE SANDAKAN

    “Salam tuan, kereta sudah sampai tuan ”

  • July 27, 2018

    ROBBY BIN LARAMANG

    NAMA PELANGGAN: ROBBY BIN LARAMANG

    KENDERAAN: PROTON PERSONA

    DESTINASI: TAWAU KE PORT KLANG

    “Salam En….terima kasih atas perkhidmatan yang terbaik dan tulus dari pihak En…kereta saya tiba Rabu tadi…terima kasih ye En… ”

  • July 4, 2018

    RONNEY BIN LIMUS

    NAMA PELANGGAN: RONNEY BIN LIMUS

    KENDERAAN: NISSAN FAIRLADY

    DESTINASI: JOHOR BAHRU KE MIRI

    “Terima kasih tuan kereta selamat sampai dalam keadaan baik.Lain kali saya pasti akan guna perkhidmatan syarikat tuan lagi.”

  • June 27, 2018

    ALEXIS WONG CHING

    NAMA PELANGGAN: ALEXIS WONG CHING

    KENDERAAN: HONDA JAZZ

    DESTINASI: LARKIN, JOHOR KE MIRI

    “Salam,kereta dah sampai…terima kasih ”

  • June 26, 2018

    SYAED ZAINAL BIN WAN BRAHIM

    NAMA PELANGGAN: SYAED ZAINAL BIN WAN BRAHIM

    KENDERAAN: PROTON WIRA

    DESTINASI: AYER TAWAR KE KUCHING

    “Salam tuan, kereta sudah sampai Kuching.Terima kasih tuan ”

  • June 1, 2018

    ABDUL KADIR BIN AWANG

    NAMA PELANGGAN: ABDUL KADIR BIN AWANG

    KENDERAAN: PROTON PERDANA

    DESTINASI: PORT KLANG KE PORT K.KINABALU

    “Salam Tuan Syed, Alhamdulillah kereta dah sampai Port Kota Kinabalu. ..Terbaik ”

  • May 5, 2018

    VINCENT SEBAI ANAK LANGIE @ ENNA

    NAMA PELANGGAN: VINCENT SEBAI ANAK LANGIE @ ENNA

    KENDERAAN: PERODUA MYVI

    DESTINASI: CHERAS KE PORT KOTA KINABALU

    “Barang semua ada boss..kereta selamat sampai….thank you boss…tip top service ”

  • April 24, 2018

    BROUDY ANAK BIKAL

    NAMA PELANGGAN: BROUDY ANAK BIKAL

    KENDERAAN: PROTON PERSONA

    DESTINASI: PORT KLANG KE PORT KUCHING

    “Thank you boss kereta dah sampai ”

  • April 12, 2018

    SERUJI BIN GUDI

    NAMA PELANGGAN: SERUJI BIN GUDI

    KENDERAAN: TOYOTA HARRIER

    DESTINASI: SIBU KE PORT KLANG

    “Terima kasih tuan atas perhidmatan yang bagus ”

  • March 17, 2018

    HELFY BIN K.V. ROBERT LIM

    NAMA PELANGGAN: HELFY BIN K.V. ROBERT LIM

    KENDERAAN: HONDA WAVE 125

    DESTINASI: PORT KLANG KE PORT K.KINABALU

    “Boss.thank you motor saya dah sampai kat port k.kinabalu.abang saya dah ambil tadi. Service terbaik dan selamat. Saya bagi 5 bintang”

  • February 27, 2018

    DARMAN BIN MOHD BOLONG

    NAMA PELANGGAN: DARMAN BIN MOHD BOLONG

    KENDERAAN: PROTON ISWARA

    DESTINASI: JENJAROM KE TAWAU

    “Alhamdulillah..kereta dah sampai dengan selamat…barang-barang pun semua ok, tiada yang hilang..service terbaik, cepat dan selamat,terima kasih pada semua yang terlibat ”

  • February 19, 2018

    LOSUKIN BIN MANGGAWA

    NAMA PELANGGAN: LOSUKIN BIN MANGGAWA

    KENDERAAN: PROTON SAGA

    DESTINASI: PORT KLANG KE PORT KOTA KINABALU

    “Terima kasih kepada staff Rizstwo Trading Services yang terlibat dalam urusan penghantaran kereta saya melalui kargo daripada port klang ke port k.kinabalu .Perkhidmatan anda memang terbaik.”

  • February 19, 2018

    ANELLES RAMAS ANAK BANDONG

    NAMA PELANGGAN: ANELLES RAMAS ANAK BANDONG

    KENDERAAN: PROTON SAGA FL

    DESTINASI: SERI KEMBANGAN KE KUCHING

    “Thank you tuan nizam.. kereta dari Seri kembangan, port klang selamat sampai di kuching sarawak sudah. Kereta dalam keadaan baik.. Service cepat dan baik. Kereta selamat belayar dari port klang ke port kuching selama 9 hari. Kereta sampai awal dari yang di jangka. Good service and good job..Barang semua ada. Tak da hilang ”

  • February 8, 2018

    MOHAMED ERWAN BIN SABARDIN

    NAMA PELANGGAN: MOHAMED ERWAN BIN SABARDIN

    KENDERAAN: PERODUA KENARI

    DESTINASI: PORT KLANG KE KOTA KINABALU

    “Salam boss.. kereta sudah sampai rumah.. semua ok. Terima kasih. Nanti ada penghantaran lagi saya hubung abang ok ”

  • February 8, 2018

    MANIS BUKA BINTI MOHD DARAH

    NAMA PELANGGAN: MANIS BUKA BINTI MOHD DARAH

    KENDERAAN:  BMW 323I

    DESTINASI: PORT KLANG KE KOTA KINABALU

    “Salam boss.. kereta sudah sampai rumah.. semua ok. Terima kasih. Nanti ada penghantaran lagi saya hubungi abang ok ”

  • January 28, 2018

    SANIAH BINTI JANUDIN

    NAMA PELANGGAN: SANIAH BINTI JANUDIN

    KENDERAAN: PERODUA MYVI

    DESTINASI: PUTRAJAYA KE KOTA SAMARAHAN

    “Assalamualaikum. Kereta sudah sampai Kuching. Terima kasih”

  • December 18, 2017

    ROSNIYATI BINTI YAAKOB

    NAMA PELANGGAN: ROSNIYATI BINTI YAAKOB

    KENDERAAN: PERODUA AXIA

    DESTINASI: PORT KLANG KE PORT KUCHING

    “Alhamdulillah kereta selamat sampai di Kuching.8 hari belayar. terima kasih banyak-banyak ”

  • December 18, 2017

    SARIF BIN UDIN

    NAMA PELANGGAN: SARIF BIN UDIN

    KENDERAAN: PROTON WAJA

    DESTINASI: PORT KLANG KE PORT KUCHING

    “Assalamualaikum.terima kasih En.Nizam..kereta sudah sampai dengan selamat.Servis cepat sampai ”

  • December 18, 2017

    ROSMAH BINTI RUSLI

    NAMA PELANGGAN: ROSMAH BINTI RUSLI

    KENDERAAN: PROTON IRIZ

    DESTINASI: PORT KLANG KE SIBU

    “Thank you..en ibrahim…en lufti…kereta dah selamat sampai sibu ”

  • October 29, 2017

    HASMAWATY BINTI MUHAMMAD SAIRUN

    NAMA PELANGGAN: HASMAWATY BINTI MUHAMMAD SAIRUN

    KENDERAAN: PERODUA KELISA

    DESTINASI: KOTA KINABALU KE KUALA LUMPUR

    “Assalamualaikum Tuan. Kereta sampai di tangan sudah. Terima kasih banyak. Service cepat! Ikut jadual esok baru smpai Port Klang. Tapi hari ni dapat di tangan sudah. Terima kasih Tuan. Terima Kasih”

Show More

SELAMAT DATANG!

PROMOSI ULANG TAHUN RIZSTWO. HARGA BERMULA RM800

HUBUNGI KAMI SEGERA : 0165945949

KLIK SINI UNTUK WHATSAPP

IKLAN KAPAL 10.10.2016