Selamat Datang

Rizstwo Trading and Services berdaftar dengan SSM (SA0119630-X) adalah sebuah syarikat yang menawarkan khidmat penghantaran pelbagai kenderaan dari Semenanjung Malaysia ke negeri Sabah, Sarawak dan Wilayah Persekutuan Labuan. Kami juga menawarkan khidmat penghantaran kenderaan dari Sabah, Sarawak dan Labuan ke Semenanjung Malaysia.

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan terbaik dengan kos penghantaran yang amat berpatutan. Kami dipertanggungjawab membawa pelbagai jenis kenderaan seperti Mercedes, BMW, Peugeot, Mazda, Toyota, Honda, Suzuki, Perodua, Proton dan Nissan dari syarikat-syarikat ternama kerana pengalaman dan prestasi syarikat lebih 15 tahun dalam industri ini.

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran kenderaan menggunakan kapal RORO (roll on roll off) iaitu kaedah penghantaran paling canggih dan selamat yang dispesifikasi kas untuk mengangkut kenderaan.

Terdapat empat kaedah penghantaran yang kami ditawarkan kepada pelanggan-pelanggan kami iaitu:

a) Port to Port

b) Door to Port

c) Port to Door

d) Door to Door

Kami menawarkan khidmat pengambilan kenderaan dari rumah anda bagi yang tidak mempunyai kelapangan masa untuk menghantar kenderaan ke pejabat kami pada harga yang amat berpatutan.

 

Kami sedia mengambil / menghantar kenderaan anda dari mana/ kemana sahaja iaitu seperti dari Kangar, Alor Setar, Kota Bharu, Kuala Terengganu, JB, Ipoh dan lain-lain lagi pada harga yang sangat berpatutan

Caj1
Panduan1
FAQ1

Perkhidmatan kami terbukti cekap, selamat tempoh penghantaran yang lebih singkat Penghantaran kenderaan hanya memakan masa 4 hingga 8 hari ke destinasi pilihan anda. Kami juga menawarkan perkhidmatan penghantaran kenderaan ke destinasi Pilihan anda seperti Kuching, Sibu, Bintulu, Miri, Kota Kinabalu, Sandakan, Lahad Datu, Tawau, Lahad Datu dan lain- lagi.

#Cepat

#Selamat

# Dimana Sahaja

Book-Now2
Sila Follow, Like dan Share Facebook Page Kami

HContact_Usunting Line

TUAN SYED :016-5945949

(WhatApps, Call or SMS)

Email : hantarkereta7@gmail.com

Ingin Dapatkan Sebutharga?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nota: Sebutharga ini hanya untuk penghantaran dari Port Klang ke Sabah dan Sarawak sahaja.
Bagi penghantaran dari Sabah dan Sarawak ke Port Klang sila hubungi/ sms / Whatapps  0165945949

Our Testimonials

HAFIZAH BINTI MOHAMED RAMLI

NAMA PELANGGAN: HAFIZAH BINTI MOHAMED RAMLI KENDERAAN: PERODUA MYVI NO PENDAFTARAN : WXP7581 DESTINASI: PORT KK KE PORT KLANG “Kereta saya tiba di […]

Read More

NUR SHAFIKA ILMIAH BINTI HAMKA

NAMA PELANGGAN: NUR SHAFIKA ILMIAH BINTI HAMKA KENDERAAN: PERODUA MYVI NO PENDAFTARAN : QCE1141 DESTINASI: PORT KUCHING KE PORT KLANG “Assalamualaikum cik.Alhamdulillah kereta […]

Read More

SELAMAT DATANG!

PROMOSI ULANG TAHUN RIZSTWO. HARGA BERMULA RM800

HUBUNGI KAMI SEGERA : 0165945949IKLAN KAPAL 10.10.2016